Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Fight Back ! Het werkt !

Verspreid de vrijheid!

Maatschappelijke druk werkt van twee kanten. Of anders gezegd, ¨Vecht terug, het werkt !¨ Dat lijkt er toch op als we onderstaande art. lezen, waarin het naar het zich laat aanzien, onder maatschappelijke en soms door een enkeling ¨politieke¨ druk, sommige organisaties hun nieuw (normaal) covid beleid voorzichtig beginnen terugdraaien.

En waar er in dit art. https://commonsensetv.nl/commonsense-overheidspropaganda-%c2%a8miljoenen-nederlanders-zijn-al-ingeent

op gewezen wordt, dat het er serieus op lijkt dat de door de overheid geprojecteerde cijfers meer propaganda zijn dan waarheid. En daarmee dus ook niet de publieke steun krijgt die ze ons willen doen geloven.

 

Make-A-Wish Foundation om alle kinderen te accepteren, ongeacht de vaccinatiestatus

Het bedrijf verduidelijkt zijn beleid na wijdverbreide reacties.

Nu de pandemie begint af te nemen dankzij de wijdverbreide verspreiding en toegang tot vaccins, is het gemakkelijk om te vergeten dat voor sommigen gevaccineerd worden geen veilige of haalbare optie is.

Voor mensen met levensbedreigende en gecompliceerde ziekten is het geen garantie dat ze in aanmerking komen om te worden gevaccineerd, waardoor het moeilijk is om te reizen of bepaalde locaties of steden bij te wonen waar beperkingen zijn ingesteld waar alleen gevaccineerde klanten mogen binnenkomen.

Dit geldt ook voor kinderen onder de 12 jaar in de VS die nog niet zijn toegelaten voor vaccinatie.

Gerelateerd:  Een grote cruisemaatschappij heeft zojuist haar vaccinatievereiste laten vallen

Aan het roer van dit dilemma stond de stichting Make-A-Wish, die vorige week aankondigde wensen, waaronder vliegreizen of grote bijeenkomsten, open te stellen voor kinderen die gevaccineerd zijn.

De verklaring maakte velen van streek, die het beleid verkeerd interpreteerden om te betekenen dat alleen gevaccineerde kinderen (wat ook zou betekenen dat alleen kinderen ouder dan 12 jaar) in aanmerking zouden komen voor wensvervulling.

“De Make a Wish Foundation gaat niet-gevaccineerde terminale kinderen discrimineren”, zei een Twitter- gebruiker . “Wat een schande van een wereld waarin we leven!”

Na veroordeling en verzet heeft de organisatie een verklaring vrijgegeven waarin haar beleid wordt verduidelijkt.

Zondagavond verduidelijkte Make-A-Wish dat het zal doorgaan met “wensvervulling” voor alle kinderen, ongeacht de vaccinatiestatus, zoals het is sinds het begin van de pandemie.

Het bedrijf legt uit dat naast de wensen die het tijdens de pandemie voor kinderen heeft ingewilligd, het zich nu ook zal openstellen voor wensen met betrekking tot vliegreizen en grote bijeenkomsten voor degenen die zijn gevaccineerd.

“We begrijpen dat er veel gezinnen waarvan de kinderen zijn nog niet in aanmerking komen voor het vaccin, en we weten ook dat er families die ervoor kiezen om het vaccin te krijgen,” het bedrijf zei . “We respecteren ieders keuzevrijheid. Make-A-Wish zal wensen blijven vervullen voor alle in aanmerking komende kinderen. Make-A-Wish zal niet vereisen dat iemand zich laat vaccineren om een ​​wens te ontvangen.”

Het bedrijf legt uit dat het gedurende de hele pandemie heeft gewerkt en overlegd met beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg via zijn interne National Medical Advisory Council, evenals het monitoren van bijgewerkte richtlijnen van de CDC.

Make-A-Wish legt ook uit dat bij een nooddiagnose van het levenseinde van een deelnemer, het bedrijf een “speciaal proces” zal gebruiken om de wens uit te laten komen, ongeacht of een kind is gevaccineerd of niet.

“We kijken uit naar de dag waarop medische experts adviseren dat we alle beperkingen kunnen opheffen”, legt de organisatie uit . “Bovenal blijven we ons inzetten voor onze visie om de wens van elk in aanmerking komend kind te vervullen. Nu we fase één van ons heroplevingsplan ingaan, danken we u voor uw geduld, uw medewerking, uw partnerschap en uw vertrouwen.”

De stichting zegt dat ze tijdens de pandemie meer dan 6.500 wensen aan kinderen heeft vervuld, een indrukwekkende prestatie gezien de gecompliceerde beperkingen die het afgelopen jaar zijn ingevoerd.

Deze omvatten virtuele ontmoetingen met beroemdheden, staycations, herinrichting van kamers en roadtrips.

Copyright 2021 Entrepreneur.com Inc., Alle rechten voorbehouden

Een grote cruisemaatschappij heeft zojuist de vaccinatievereiste voor cruises die vanuit Florida vertrekken laten vallen, maar er is een dure vangst voor niet-gevaccineerde reizigers

Cruisemaatschappijen en Florida zijn in een verhitte impasse geraakt over vaccinpaspoorten.

Een grote cruisemaatschappij heeft zojuist de vaccinatievereiste voor cruises die vanuit Florida vertrekken laten vallen, maar er is een dure vangst voor niet-gevaccineerde reizigers

Afbeelding: Celebrity Cruises via BI

Dit verhaal verscheen oorspronkelijk op Business Insider
Celebrity Cruises van Royal Caribbean Group heeft zijn mandaat voor COVID-19-vaccinatie voor cruises die vanuit de havens van Florida vertrekken, teruggedraaid, volgens een update van 17 juni op de website van  Celebrity .

De omkering van het vaccinmandaat is de laatste update in een verhitte strijd tussen cruisemaatschappijen en de staat, die vaccinpaspoorten heeft verboden. Maar er is een addertje onder het gras: niet-gevaccineerde passagiers – of degenen die niet bereid zijn om bewijs van het vaccin te tonen – zullen volgens de cruisemaatschappij te maken krijgen met beperkingen aan boord, extra COVID-19-tests en extra kosten  .

Dit betekent $ 178 aan COVID-19-tests, strikte maskervereisten, zitplaatsbeperkingen in gebieden zoals theaters en casino’s, en de mogelijkheid om niet aan land te kunnen gaan, afhankelijk van lokale beperkingen.

De aankondiging kwam slechts enkele weken nadat Celebrity Cruises  de hervatting van de zeilplannen  aan boord van de Celebrity Edge had onthuld . Het schip zal aanstaande zaterdag vertrekken vanuit Fort Lauderdale, Florida, en zal de eerste inkomstencruise zijn die in meer dan een jaar vanuit een Amerikaanse haven vertrekt.

Maar toen de afvaart in mei werd aangekondigd als ‘volledig gevaccineerd’, noemde het kantoor van regeringsleider Ron DeSantis het vaccinmandaat van de cruisemaatschappij ‘discriminerend’.

“Bedrijven die zaken doen in Florida, waaronder Celebrity Cruises, moeten onmiddellijk stoppen met het opleggen van een dergelijk discriminerend beleid aan individuen”, vertelde Christina Pushaw, perssecretaris van DeSantis, aan  Insider  in een e-mail in mei. “Bedrijven als Celebrity Cruises toestaan ​​om ‘vaccinpaspoorten’ voor klanten te eisen, zou betekenen dat we discriminatie door particuliere bedrijven tolereren, wat onaanvaardbaar is in Florida.”

Gerelateerd:  Wall Street steunt cruiseschepen om een ​​nieuwe rally te starten

Maar de cruisemaatschappij “beveelt ten zeerste aan” dat haar in aanmerking komende gasten worden gevaccineerd, vertelde een woordvoerder aan Insider in een verklaring per e-mail.

Waarom cruisemaatschappijen hun vaccinmandaten laten vallen?

Eind mei kondigde het broer of zus van Celebrity Cruises, Royal Caribbean  , een COVID-19-vaccinmandaat aan  voor alle gasten. Maar net als Celebrity werd dit mandaat begin juni teruggedraaid voor alle cruises die vanuit Florida en Texas vertrekken.

Er is één veelvoorkomende reden voor deze omkeringen van vaccinmandaten: het verbod op vaccinpaspoorten in staten als Florida en Texas, dat een verhitte impasse heeft veroorzaakt tussen cruisemaatschappijen en de staten.

In april vaardigde DeSantis een uitvoerend bevel uit in Florida om vaccinpaspoorten te verbieden en lokale bedrijven – inclusief cruisemaatschappijen  – te verbieden  deze te eisen. En een maand later nam de  staat een wet  aan om vaccinpaspoorten vanaf 1 juli te verbieden.

Dit betekent dat elk bedrijf dat dit verbod op vaccinatie overtreedt, een boete van $ 5.000 voor elke klant kan krijgen.

Regering DeSantis heeft vele malen verklaard dat het toestaan ​​van particuliere bedrijven om ‘vaccinpaspoorten’ te eisen voor Floridians die deelnemen aan het dagelijks leven – sportevenementen bijwonen, dineren in restaurants of zelfs cruises maken – twee ongelijke klassen van burgers zou creëren op basis van vaccinatie status”, schreef Pushaw in haar verklaring aan Insider. “Dit zou onethisch en schadelijk zijn voor de samenleving.”

Laat ons nu maar hopen dat Thierry Baudet onze Desantis wordt.

FVD slaat terug

 

Geen vaccinatiepaspoorten in Florida


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x